Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.04. 2025
Dnes má svátek Heřman a Hermína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí na fazolkách

fotka Jehněčí na fazolkách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí na fazolkách:

600 g jehněčího masa  | 500 g fazolek  | 2 cibule  | 3 lžíce sádla  | trochu soli  | 250 ml kysané smetany  | trochu mleté papriky

Postup přípravy receptu Jehněčí na fazolkách:

Cibuli nakrájenou nadrobno podusíme na sádle. Maso pokrájíme na kousky, osolíme, posypeme paprikou a přidáme k cibuli. Mezitím dusíme také na sádle očištěné fazolky rozkrojené po délce. Změklé maso a fazolky smícháme v žáruvzdorné nádobě, zalijeme smetanou a zapečeme. Vhodnou přílohou je například rýže.



Fotky receptu Jehněčí na fazolkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí na fazolkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !