Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

fotka Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou:

750 g jehněčího masa bez kosti  | 200 g bílého jogurtu  | 3 lžíce citrónové šťávy  | 1/4 lžičky mletého zázvoru  | 1/2 lžíce kari  |  sůl, pepř  | 2 cibule  | 2 stroužky česneku  | 4 lžíce másla  | 200 ml vývaru  | 450 g mrazeného hrášku a mrkve  | 2 rajčata

Postup přípravy receptu Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou:

Do jogurtu vmícháme citrónovou šťávu, zázvor, kari, sůl a pepř. Maso nakrájíme na kostky, dáme do marinády a necháme přes noc v lednici odležet. Drobně krájenou cibuli a česnek na másle podusíme do sklovita, přidáme okapané maso a několik minut za stálého míchání opékáme. Pak přilijeme marinádu, vývar a dusíme asi 90 minut. Přidáme hrášek s mrkví a rajčata, která jsme před tím spařili, oloupali, zbavili jadérek a pokrájeli. Dochutíme podle potřeby solí.
Příloha: těstoviny, brambory


Fotky receptu Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !