Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehněčí na paprice:
část jehněčího předku
| 100 g másla
| cibule
| 40 g polohrubé mouky
| 1/4 l kysané smetany
| sůl
| paprika
Postup přípravy receptu Jehněčí na paprice:
Na másle zpěníme cibuli a vložíme na ni osolené jehněčí maso a dusíme je. Podléváme vodou. Šťávu okořeníme paprikou, znovu podlijeme, necháme chvíli vařit. Nakonec přidáme smetanu s moukou a jehněčí na paprice ještě chvíli povaříme.
Fotky receptu Jehněčí na paprice:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!