Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehněčí na rozmarýně:
dle chuti: chilli papričky
| 1 jehněčí kýta
| pár snítek rozmarýnu
| 1 ks česnek
| dle chuti: sůl a pepř
| 2 dl červeného vína
Postup přípravy receptu Jehněčí na rozmarýně:
Nejdříve jehněčí kýtu omyjeme. Na plátky nakrájíme česnek a spolu s rozmarýnem a chilli papričkou jím prošpikujeme kýtu. Takto připravené maso ještě, podle chuti, opepříme a podlijeme. Jehněčí vložíme do předem vyhřáté trouby a necháme ho přibližně hodinu podusit. Následně maso podlijeme červeným vínem a dále ještě necháme dusit ještě asi hodinu, do té doby než maso změkne. Hotový pokrm ještě ozdobíme snítkami čerstvého rozmarýnu a podáváme spolu se zeleninovou přílohou.
Fotky receptu Jehněčí na rozmarýně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!