Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.04. 2025
Dnes má svátek Heřman a Hermína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí na šafránu

fotka Jehněčí na šafránu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí na šafránu :

1 kg jehněčího masa bez kosti  | 100 ml smetany  | 1/2 lžičky drcený kmín  | 1/2 lžičky mletý zázvor  | 1/2 lžičky mletá paprika  |  kari  |  vláknaš afránu namočených ve vodě  |  olej

Postup přípravy receptu Jehněčí na šafránu :

Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opečeme a oleji. Zalijeme smetanou a dusíme, dokud se veškerá tekutina nevysmaží. Pak přidáme koření (kromě šafránu), podlijeme a na mírném ohni dusíme do měkka. Nakonec ochutíme šafránovou vodou a ještě 5 minut povaříme.


Fotky receptu Jehněčí na šafránu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí na šafránu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !