Vložil: | Babulka64 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehněčí na tymiánu:
400 g jehněčího z plece
| 1 cibule
| 3 lžíce oleje
| 1 strouček česneku
| 2 lžíce rajčatového protlaku
| 1 dl bílého vína
| 1 bobkový list
| tymián
| pepř
| hladká mouka
Postup přípravy receptu Jehněčí na tymiánu:
Maso nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme cibulku a krátce ji podusíme. Přidáme maso a opékáme. Přidáme prolisovaný česnek, rajčatový protlak, vše zalijeme bílým vínem a dusíme maso do měkka. Dochutíme solí a pepřem. Je li omáčka příliž řídká, můžete ji lehce zahustit moukou. Na závěr přisypte tymián.
Podáváme s rýží a nasekanými bylinkami dle chuti.
Fotky receptu Jehněčí na tymiánu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!