Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehněčí nebo kůzlečí na majoránce:
800 g předního jehněčího nebo kůzlečího masa
| sůl
| 1/2 celeru
| 1/2 petržele
| 1 cibule
| 30 g másla
| 30 g hladké mouky
| česnek, majoránka
| 1 lžíce smetany
Postup přípravy receptu Jehněčí nebo kůzlečí na majoránce:
Maso uvaříme se zeleninou v osolené vodě. Z másla, mouky a cibule uděláme jíšku, zalijeme ji vývarem z masa, ochutíme česnekem utřeným se solí a majoránkou, necháme krátce povařit a zjemníme smetanou. Do omáčky vložíme naporcované maso dobře prohřát. Podáváme s vařenými brambory.
Fotky receptu Jehněčí nebo kůzlečí na majoránce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!