Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí nebo kůzlečí storma kebab

fotka Jehněčí nebo kůzlečí storma kebab
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí nebo kůzlečí storma kebab:

800 g vykostěného jehněčího nebo kůzlečího předního masa  | 60 g másla  | 1 větší cibule  |  hladká mouka, rajčatový protlak, sladká mletá paprika, trochu ostré mleté papriky  | 200 ml červeného vína  |  sůl, mletý pepř, čubrica

Postup přípravy receptu Jehněčí nebo kůzlečí storma kebab:

Jehněčí nebo kůzlečí maso zbavíme blanek, nakrájíme na malé kousky, dáme na rozehřáté máslo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, trochu mouky a mletou sladkou i pálivou papriku. Necháme osmahnout, pak zalijeme horkou vodou nebo vývarem, osolíme, opepříme, přidáme trochu čubrici a rajčatový protlak. Dusíme téměř doměkka. Nakonec přidáme červené víno, dokořeníme a dodusíme doměkka. Podáváme na nahřátých talířích s tmavým chlebem.


Fotky receptu Jehněčí nebo kůzlečí storma kebab:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí nebo kůzlečí storma kebab
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles