Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehněčí nebo kůzlečí storma kebab:
800 g vykostěného jehněčího nebo kůzlečího předního masa
| 60 g másla
| 1 větší cibule
| hladká mouka, rajčatový protlak, sladká mletá paprika, trochu ostré mleté papriky
| 200 ml červeného vína
| sůl, mletý pepř, čubrica
Postup přípravy receptu Jehněčí nebo kůzlečí storma kebab:
Jehněčí nebo kůzlečí maso zbavíme blanek, nakrájíme na malé kousky, dáme na rozehřáté máslo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, trochu mouky a mletou sladkou i pálivou papriku. Necháme osmahnout, pak zalijeme horkou vodou nebo vývarem, osolíme, opepříme, přidáme trochu čubrici a rajčatový protlak. Dusíme téměř doměkka. Nakonec přidáme červené víno, dokořeníme a dodusíme doměkka. Podáváme na nahřátých talířích s tmavým chlebem.
Fotky receptu Jehněčí nebo kůzlečí storma kebab:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!