Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí paprikáš

fotka Jehněčí paprikáš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí paprikáš :

500 g jehněčího masa  | 1-2 ks cibule  |  sádlo  | 25 dkg mleté papriky  | 25 dkg hladké mouky  | 250 ml mléka  | 200 ml smetany  |  sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí paprikáš :

Maso nakrájíme na kostičky a opláchneme vlažnou vodou. Nakrájenou cibuli osmažíme na sádle dozlatova, přidáme papriku, zpěníme ji a zalijeme 200 ml vody. Promícháme, osolíme, přidáme připravené maso a dusíme do poloměkka. Maso za stálého míchání zaprášíme moukou, přilijeme mléko, promícháme a dusíme. Nakonec přimícháme smetanu, přivedeme k varu a ihned stáhneme z plotny. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Jehněčí paprikáš :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí paprikáš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !