Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
4 dny 02:33:49
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 01.04. 2025
Dnes má svátek Hugo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí pečeně na česneku

fotka Jehněčí pečeně na česneku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jehněčí pečeně na česneku:

1 kg jehněčí kýta  |  sůl  | 1 lžíce grilovacího koření  | 2 lžíce oleje  | 1 cibule  | 300 ml vody  | 7 stroužků česneku  | 2 lžíce másla  | 2 mrkve  | 150 g mražených fazolek  |  bylinky - koriandr, kerblík

Postup přípravy receptu Jehněčí pečeně na česneku:

Maso odblaníme a nakrájíme na plátky. Osolíme a potřeme kořením. Cibuli nakrájíme, dáme do vymazaného pekáčku, poklademe kousky masa, zalijeme vodou a přikryté dusíme v troubě asi 40 minut.

Maso posypeme plátky česneku, přidáme lžíci másla, případně podlijeme trochou teplé vody a dopečeme v troubě.

Mrkev očistíme, nakrájíme na kolečka, dáme na rozpuštěné máslo, osolíme, přidáme lžíci vody a dusíme dopoloměkka. Přidáme fazolky a dusíme doměkka, případně ještě podlijeme vodou.


Fotky receptu Jehněčí pečeně na česneku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí pečeně na česneku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !