Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí pečeně s česnekem a rozmarýnem

fotka Jehněčí pečeně s česnekem a rozmarýnem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jehněčí pečeně s česnekem a rozmarýnem:

8 stroužků česneku  | 1,4 kg jehněčích zad  | 8 větviček rozmarýnu  |  sůl, pepř  |  olivový olej  | 1 lžíce rybízového (jablečného) džemu  | 1 lžíce hladké mouky  | 300 ml vývaru

Postup přípravy receptu Jehněčí pečeně s česnekem a rozmarýnem:

Stroužky česneku vaříme ve vroucí vodě asi 2 min. Konce jehněčích kostí očistíme, osolíme, okořeníme, vložíme do něj rozmarýn a kosti k sobě svážeme. Mezi každou kost vložíme stroužek česneku.
Pečeme podložené rozmarýnem v předem vyhřáté troubě při teplotě 200°C na každých 450 g 20 min. a ještě 20 min. navíc. Potíráme olejem a džemem z černého rybízu, podléváme vývarem. Na konci šťávu zredukujeme.


Fotky receptu Jehněčí pečeně s česnekem a rozmarýnem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí pečeně s česnekem a rozmarýnem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles