Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.11. 2025
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí perkelt

fotka Jehněčí perkelt
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí perkelt:

750 g jehněčího masa  | 150 g cibule  | 80 g másla  | 30 g hladké mouky  | 10 g mleté papriky  | 3 stroužky česneku  | 3 lžíce rajčatového protlaku  |  sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí perkelt:

Očištěnou cibuli nakrájenou nadrobno orestujte na másle, přidejte kousky jehněčího masa a osmažte. Potom je zaprašte hladkou moukou, mletou paprikou, osolte, zalijte vodou a duste doměkka. Před koncem přípravy přidejte do pokrmu prolisovaný česnek, rajský protlak a ještě krátce povařte. Vhodnou přílohou je dušená rýže.


Fotky receptu Jehněčí perkelt:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí perkelt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !