Použité suroviny receptu Jehněčí pikantní plněná prsa:
400 g mletého jehněčího masa
| 4 jehněčí prsa
| 150 g žampionů
| kelímek smetany
| 1-2 cibule
| 1 vejce
| dle potřeby strouhanka
| dle chuti petrželka
| 1 bobkový list
| dle chuti tymián
| dle chuti sušený česnek
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
| olej
Postup přípravy receptu Jehněčí pikantní plněná prsa:
Strouhanku namočíme ve smetaně. Oloupanou cibulku a žampiony nasekáme. Mleté maso silně okořeníme. Přidáme rozdrcený bobkový list, vejce, cibulku, žampiony, petržel, strouhanku a smícháme. Mleté maso rozdělíme na prsa a zarolujeme. Převážeme nití. Osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji maso lehce opečeme. Přendáme do zapékací misky a dáme do vyhřáté trouby. Pečeme 80 minut. Občas poléváme vypečenou šťávou. Příloha-brambory.
Fotky receptu Jehněčí pikantní plněná prsa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!