Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí plátky s rajčaty a olivami

fotka Jehněčí plátky s rajčaty a olivami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jehněčí plátky s rajčaty a olivami:

2 lžíce olivového oleje  | 4 plátky jehněčího z kýty  | 1 veliká cibule  | 2 lžičky oregana  | 150 ml suchého bílého vína  | 400 g třešňových rajčátek  | 100 g černých oliv  |  sůl  |  pepř  |  hrst nasekané petrželky

Postup přípravy receptu Jehněčí plátky s rajčaty a olivami:

Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Olej rozpálíme na sporáku na pekáči a zprudka na něm opečeme maso. Do pekáče vložíme cibuli a vše poprášíme oraganem, pepřem a solí. Podlijeme vínem a přidáme rajčátka. Posypeme olivami a asi na 15 min. vše vložíme do trouby. Ozdobíme petřelkou. Podáváme s brambory.


Fotky receptu Jehněčí plátky s rajčaty a olivami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí plátky s rajčaty a olivami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle