750 g jehněčího masa
| 1 lžíce olivového oleje
| 5 lžic hovězího vývaru
| 2 ks cibule
| 200 g sušenýchšvestek bez pecek
| 200 g sušených meruněk
| 1 lžička mletého zázvoru
| 1 lžička skořice
| 100 g pražených sekaných mandlí
| špetka soli
| špetka pepře
Postup přípravy receptu Jehněčí po marocku:
Maso nakrájíme na kostky a zprudka opečeme na pánvi. Přilijeme vývar. Přidáme nadrobno nakrájenou cibili, přepůlené švestky, meruňky, zázvor, skořici a pepř. Uvedeme do varu a dusíme, dokud není maso měkké. Při podávání ozdobíme mandlemi. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Jehněčí po marocku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!