8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí po sicilsku

fotka Jehněčí po sicilsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jehněčí po sicilsku:

600 g jehněčí kýty  | 3 str. česneku  | 2 cibule  | 1 dl bílého vína  | 250 ml vývaru  | 2 lžíce oleje  | 1 citrón  |  petrželka  |  sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí po sicilsku:

Maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji s pokrájenou cibulí a česnekem. Jakmile cibule trochu zesklovatí, přilijeme víno a citrónovou šťávu. Osolíme a šťávu necháme zcela vydusit. Poté maso zalijeme vývarem a dusíme je pomalu doměkka. Podle potřeby občas podléváme vývarem. Když jehněčí změkne, přendáme je na teplou mísu a omáčku rozmixujeme. Uvedeme ji znovu do varu, stáhneme z ohně, přimícháme sekanou petrželku a nalijeme na maso.


Fotky receptu Jehněčí po sicilsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí po sicilsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !