Postup přípravy receptu Jehněčí ražniči:
Jehněčí maso (nejlépe vykostěná kotleta nebo kýta) nakrájíme (přes vlákno) na medailonky velikosti max. 3x3 cm. Přidáme sůl,
pepř, sojovou omáčku, hořčici, česnek vše důkladně promícháme a
natlačíme do porcelánové nebo nerezové nádoby přikryjeme,
nejlépe mikrotenovým sáčkem a dáme do lednice na 12 hodin
odležet. Po této době nakrájíme špek na čtverečky asi 2 x 2 cm
5 mm silné a cibuli asi 5 mm plátky. Připravíme špejle na půlky.
Napichujeme na špejle v pořadí: maso, špek, cibule a toto
opakujeme stále do kola až je špejle plná (končíme vždy
masem). Na rozpáleném oleji na pánvi osmahnem 4 - 5 min.
Podáváme s bramborem nebo hranolkami se zeleninovou
oblohou nabo salátem.