Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.02. 2025
Dnes má svátek Patrik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí ražniči

fotka Jehněčí ražniči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí ražniči:

500 g jehněčího masa  | trocha sojové omáčky  |  sůl  |  pepř  | 200 g špeku  | 4 cibule  | 1 lžička kari  | 1 lžička hořčice  | 4 zeleniny  | 2 špejle  | 4 brambory  |  hranolky  | 4 str. česneku

Postup přípravy receptu Jehněčí ražniči:

Jehněčí maso (nejlépe vykostěná kotleta nebo kýta) nakrájíme (přes vlákno) na medailonky velikosti max. 3x3 cm. Přidáme sůl,
pepř, sojovou omáčku, hořčici, česnek vše důkladně promícháme a
natlačíme do porcelánové nebo nerezové nádoby přikryjeme,
nejlépe mikrotenovým sáčkem a dáme do lednice na 12 hodin
odležet. Po této době nakrájíme špek na čtverečky asi 2 x 2 cm
5 mm silné a cibuli asi 5 mm plátky. Připravíme špejle na půlky.
Napichujeme na špejle v pořadí: maso, špek, cibule a toto
opakujeme stále do kola až je špejle plná (končíme vždy
masem). Na rozpáleném oleji na pánvi osmahnem 4 - 5 min.
Podáváme s bramborem nebo hranolkami se zeleninovou
oblohou nabo salátem.


Fotky receptu Jehněčí ražniči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí ražniči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !