Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.04. 2025
Dnes má svátek Izabela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí ražniči se žampióny

fotka Jehněčí ražniči se žampióny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí ražniči se žampióny:

4 ks jehněčí karbanátky  | 8 plátků anglické slaniny  | 8 ks žampiónů  | 4 ks rajčata  | 12 kostek kompotovaného ananasu  | 1 lžíce olivového oleje  | 1 lžička grilovacího koření

Postup přípravy receptu Jehněčí ražniči se žampióny:

Karbanátky, slaninu a rajčata rozkrájíme na čtvrtiny. Na grilovací jehly napichujeme střídavě kousky rajčat, karbanátku, ananasu, slaniny a celé žampióny. Připravené špízy potřeme olejem, ve kterém jsme rozmíchali grilovací koření a na grilu ogrilujeme ze všech stran dozlatova.


Fotky receptu Jehněčí ražniči se žampióny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí ražniči se žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !