Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.04. 2025
Dnes má svátek Dušan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí řizky pečené

fotka Jehněčí řizky pečené
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí řizky pečené:

4 ks plátky jehněčí kýty  | štipka mletého pepřu  | 10 dkg hl.mouky  | 1 lžíce tuku  | štipka soli

Postup přípravy receptu Jehněčí řizky pečené:

Z jehněčí kýty nařežeme středně silné plátky - řízky, lehce je naklepáme, poprášime trochou soli a mletým pepřem. Pak lehounce obalíme v mouce a rychle pečeme až do růžova na pánvi se lžíci tuku. Dobrou chuť!


Fotky receptu Jehněčí řizky pečené:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí řizky pečené
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj