Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.11. 2024
Dnes má svátek Cecílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí s bylinkovou kůrkou

fotka Jehněčí s bylinkovou kůrkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jehněčí s bylinkovou kůrkou:

800 g jehněčího hřbetu  | 2 lžíce ostré hořčice  | 60 g másla  | 5 stroužků česneku  | 3 svazky petrželky  | 1 snítka rozmarýnu  | dle chuti: citrónová šťáva  | 1 bílek  | dle potřeby: strouhanka  | 100 ml bílého vína  | dle chuti: bílý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí s bylinkovou kůrkou:

Očištěné maso osolíme a přelijeme citrónovou šťávou. Bylinkové těstíčko si připravíme ze směsi nasekané petrželky, hořčice, másla, špetky rozmarýnu, prolisovaného česneku , soli, pepře, strouhanky a bílku. Směsí potřeme maso a vložíme na pekáč. Podlijeme vodou a vínem, přidáme rozmarýn a nakrájený lůj a pomalu pečeme v troubě rozehřátě na cca 150°
Maso vyjmeme a necháme v troubě. Do výpeku přidáme máslo, víno, pár plátků česneku a připravíme si šťávu.
Obložíme glazovanou mrkvičkou a jako přílohu zvolíme bylinkové brambory.


Fotky receptu Jehněčí s bylinkovou kůrkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí s bylinkovou kůrkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !