Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí s citronem

fotka Jehněčí s citronem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí s citronem:

2 kg jehněčí kýty  | 1 velký česnek  |  šťáva a kůra z citronu  | hrst dobromysli  | 5 lžic oleje  | dle chuti sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí s citronem:

1. Troubu předehřejte na 200, horkovzdušnou na 180 °C. Do masa udělejte ostrým nožem klínky a do těch vsuňte stroužky česneku (neoloupané se nespálí). Pak jehněčí potřete směsí bylinek, soli, citronové kůry i šťávy a částí oleje.

2. Pečte zhruba hodinu a půl; přesná doba záleží na druhu masa. Občas jehněčí potřete olejem a asi v polovině pečení ho překryjte alobalem. Maso je upečené, když po vpíchnutí jehly do nejsilnější části nevytéká narůžovělá šťáva.

Příloha
Doporučujeme brambory na všechny způsoby včetně šťouchaných a také zeleninu (brokolice, karotka) podušenou na másle.


Fotky receptu Jehněčí s citronem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí s citronem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles