800 g jehněčí kýty
| 400 g fazolkových lusků
| 60 g másla
| 100 ml šlehačky
| sůl, pepř, hladká mouka
| 1 cibule
| citrón
Postup přípravy receptu Jehněčí s fazolkami:
Maso očistíme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Osolíme je, opepříme a obalíme v hladké mouce. Cibulku osmahneme na másle a přidáme k ni maso. Plátky dusíme za občasného podlévání horkou vodou pod pokličkou. Okapané fazolky překrájíme, přidáme k masu a vše dusíme doměkka. Nakonec maso zalijeme šlehačkou a vše necháme přejít varem. Odstavíme a zakapeme citrónovou šťávou. Jako přílohu podáváme vařené brambory.
Fotky receptu Jehněčí s fazolkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!