Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí s křenovou krustou

fotka Jehněčí s křenovou krustou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Jehněčí s křenovou krustou:

600 g jehněčí kýty  |  sůl  | 3 lžíce oleje  |  vývar  | 1 rohlík  | 2 lžíce cukru  | 2 lžíce hořčice  | 80 g křenu  |  sekaná petrželka  |  mletý pepř  | 1 bílek

Postup přípravy receptu Jehněčí s křenovou krustou:

Jehněčí kýtu očistíme. Omyjeme ji, osušíme, nasolíme a na rozpáleném oleji v pekáčku ze všech stran opečeme. Pekáček přendáme do trouby vyhřáté na 190 stupňů a kytu necháme péct. Během pečení ji přeléváme výpekem. pořípadě dolijeme vývar. Rohlík rozdrobíme do misky a přidáme k němu cukr, 2 lžíce hořčice, najemno nastrouhaný křen a nasekanou petrželku. Směs osolíme, opepříme a promícháme. Nakonec zlehka zapracujeme tuhý sníh z bílku. Když je kýta téměř měkká, naneseme na ni křenovou směs a dobře ji k masu přitskneme. Kýtu dopečeme do měkka. Podáváme s vařenými bramborami a dušenou zeleninou, třeba mrkvičkou, hráškem, chřestem. Před servírováním můžeme brambory posypat nasekanými bylinkami.


Fotky receptu Jehněčí s křenovou krustou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí s křenovou krustou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !