Postup přípravy receptu Jehněčí s křenovou krustou:
Jehněčí kýtu očistíme. Omyjeme ji, osušíme, nasolíme a na rozpáleném oleji v pekáčku ze všech stran opečeme. Pekáček přendáme do trouby vyhřáté na 190 stupňů a kytu necháme péct. Během pečení ji přeléváme výpekem. pořípadě dolijeme vývar. Rohlík rozdrobíme do misky a přidáme k němu cukr, 2 lžíce hořčice, najemno nastrouhaný křen a nasekanou petrželku. Směs osolíme, opepříme a promícháme. Nakonec zlehka zapracujeme tuhý sníh z bílku. Když je kýta téměř měkká, naneseme na ni křenovou směs a dobře ji k masu přitskneme. Kýtu dopečeme do měkka. Podáváme s vařenými bramborami a dušenou zeleninou, třeba mrkvičkou, hráškem, chřestem. Před servírováním můžeme brambory posypat nasekanými bylinkami.