Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.02. 2025
Dnes má svátek Patrik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí s lilkem

fotka Jehněčí s lilkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí s lilkem:

600 g jehněčí kýty (může být i hovězí)  | 2 PL oleje  | 2 cibule  | 4 stroužky česneku  | 2 řapíky celeru  | 1 lilek  | 300 g rajčat  | 300 g zelených fazolek  | 500 ml hovězího vývaru  |  pepř  |  sůl  |  velká špetka rozmarýnu  |  špetka majoránky

Postup přípravy receptu Jehněčí s lilkem:

Jehněčí kýtu nakrájíme na kostky asi 3x3 cm. V hrnci, nejlépe se silnějším dnem maso zprudka osmahneme na oleji a přisypeme na půlkolečka nakrájenou cibuli, česnek a celer nasekáme na plátky a znova 4 minuty orestujeme. Poté přidáme na kostky nakrájený lilek a rajčata, podlijeme polovinou vývaru a dusíme pod pokličkou asi 20 minut. Občas promícháme, aby se nám omáčka nepřichytla ke dnu, eventuelně ještě podlijeme. Když začíná být maso měkké, přidáme nasekaný rozmarýn, špetku majoránky, osolíme a opepříme. Nakonec přidáme pokrájené fazolky, podlijeme druhou polovinou vývaru a necháme ještě 15 minut dusit, až je maso pěkně měkké. Z rajčat a lilku vznikne úžasná hustá omáčka.


Fotky receptu Jehněčí s lilkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí s lilkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !