Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.10. 2025
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky

fotka Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky:

600 g jehněčí kýty  | 6 str. česneku  | 2 řapíky celeru  | 1 lilek  | 300 g rajčat  | 300 g zelených fazolek  | 500 ml vývaru z masa hovězího  |  rozmarýn  |  majoránka  |  olej  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky:

Maso nakrájíme na kostky, zprudka osmahneme, přidáme cibuli na půlkolečka, česnek a celer na plátky, asi 4 minuty restujeme. Pak přidáme lilek a rajčata nakrájené na kostky, podlijeme polovinou vývaru, a dusíme. Když je maso téměř měkké přidáme rozmarýn, majoránku, osolíme a opepříme. Jako poslední dáme nakrájené fazolky, zalijeme druhou polovinou vývaru a ještě necháme dusit.
Nemusíme zahušťovat, z rajčat a lilku nám vznikne hustá omáčka.


Fotky receptu Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !