Použité suroviny receptu Jehněčí závitky na česneku :
600 g jehněčí kýty
| 100 g klobásky
| 2 vejce
| 4 ks růžičkové kapustičky
| 8 stroužků česneku
| 1 cibule
| trochu soli, pepře a hořčice
Postup přípravy receptu Jehněčí závitky na česneku :
Plátky masa ukrojené přes vlákno zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Naplníme míchanými vejci, kousky klobásy, stroužkem česneku a kapustičkou. Vše dobře zabalíme, zpevníme nití nebo špízkem a opečeme na osmažené cibuli na drobno se zbylým česnekem. Mírně podlijeme vodou a dusíme v troubě pod poklicí doměkka - asi 40 minut. Podáváme s rýží a salátem z čerstvé zeleniny.
Fotky receptu Jehněčí závitky na česneku :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!