Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 07.06. 2025
Dnes má svátek Iveta a Slavoj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí žebírka po provensálsku

fotka Jehněčí žebírka po provensálsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí žebírka po provensálsku:

1 g česneku  | 1 g provensálského koření  | 800 g jehněčích žebírek  | 50 g olivového oleje  | 80 g rostlinného oleje  |  pepř a sůl  | 100 ml červeného vína  |  citrón

Postup přípravy receptu Jehněčí žebírka po provensálsku:

Příprava marinády:
Červené víno smícháme s olivovým olejem, drceným česnekem, provensálským kořením a citrónem.

Jehněčí žebírka nasekáme na porce, osolíme, opepříme a naložíme do připravené marinády. Jehněčí žebírka zprudka opečeme na oleji, přidáme oloupaná, na kostičky nakrájená rajčata, rajčatový protlak a vše krátce orestujeme.
Zbylou marinádou zalijeme žebírka a povaříme.
Jehněčí žebírka podáváme s různě upravenými bramborami, listovým špenátem a gratinovaným rajčetem plněným ochucenou Lučinou.


Fotky receptu Jehněčí žebírka po provensálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí žebírka po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !