Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.10. 2025
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí žebírko

fotka Jehněčí žebírko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Jehněčí žebírko:

4 jehněčí žebírka (kotlety s kostí) po 150 g  |  špetka rozemnuté sušené máty  |  špetka soli  |  špetka bílého pepře  | 3 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Jehněčí žebírko:

Maso omyjeme, osušíme a ostrým nožem podél kosti nařízneme, aby konce kostí zůstaly čisté. Odřezané zbytky masa použijeme do omáčky. Tučné okraje žebírek nařízneme asi na 2 cm od sebe, aby se žebírka nekroutila. Mátu smícháme se solí, pepřem a 2 lžícemi oleje a směsí potíráme žebírka z obou stran. Zbytek oleje zahřejeme na větší pánvi a žebírka opečeme z obou stran do hněda. Teplotu zmírníme a maso dopékáme ještě asi 3 minuty z každé strany.


Fotky receptu Jehněčí žebírko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí žebírko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !