Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí žebra na rozmarýnu

fotka Jehněčí žebra na rozmarýnu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí žebra na rozmarýnu:

700 g jehněčích žebírek  | 100 g másla  | 4 paličky česneku  |  sůl  |  pepř  |  rozmarýn

Postup přípravy receptu Jehněčí žebra na rozmarýnu:

Žebírka naporcujeme na jednotlivé díly, osolíme a opepříme. Přidáme k nim lehce pokrájený rozmarýn. Paličky česneku vcelku seřízneme, lehce opepříme a osolíme. Žebra dáme do pekáčku, přidáme k nim česnek, máslo a dáme společně do trouby péct. Podléváme vypečenou šťávou. Až jsou žebírka upečená můžeme podávat na stůl.


Fotky receptu Jehněčí žebra na rozmarýnu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí žebra na rozmarýnu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !