Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.02. 2025
Dnes má svátek Hynek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jelení medailonky na červeném víně

fotka Jelení medailonky na červeném víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jelení medailonky na červeném víně:

600 g jeleního hřbetu bez kosti  | 1 vejce  |  hladká mouka  |  máslo  |  olej  | 40 g rajčatového protlaku  | 1/2 dcl červeného vína  |  worcester  |  tymián, ocet, cukr, sůl

Postup přípravy receptu Jelení medailonky na červeném víně:

Z vykostěného hřbetu nakrájíme medailonky, naklepeme, osolíme, lehce posypeme tymiánem a obalíme v hladké mouce. Pak je protáhneme rozšlehaným vejcem a smažíme na oleji dozlatova. V jiné pánvi přidáme do rozpuštěného másla rajský protlak, červené víno, worcester a trochu vývaru. Povaříme, podle chuti přidáme lžíci octa nebo citrónové šťávy a cukr. Porce masa klademe na talíř a poléváme připravenou šťávou.


Fotky receptu Jelení medailonky na červeném víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení medailonky na červeném víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !