Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Jelení medailonky na červeném víně:
600 g jeleního hřbetu bez kosti
| 1 vejce
| hladká mouka
| máslo
| olej
| 40 g rajčatového protlaku
| 1/2 dcl červeného vína
| worcester
| tymián, ocet, cukr, sůl
Postup přípravy receptu Jelení medailonky na červeném víně:
Z vykostěného hřbetu nakrájíme medailonky, naklepeme, osolíme, lehce posypeme tymiánem a obalíme v hladké mouce. Pak je protáhneme rozšlehaným vejcem a smažíme na oleji dozlatova. V jiné pánvi přidáme do rozpuštěného másla rajský protlak, červené víno, worcester a trochu vývaru. Povaříme, podle chuti přidáme lžíci octa nebo citrónové šťávy a cukr. Porce masa klademe na talíř a poléváme připravenou šťávou.
Fotky receptu Jelení medailonky na červeném víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!