Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.03. 2025
Dnes má svátek Kamil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jelení medailonky na šípkové omáčce

fotka Jelení medailonky na šípkové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jelení medailonky na šípkové omáčce:

400 g jelení kýty  | 100 g slaniny s kůží  | 1 svazek kořenové zeleniny  | 150 g rajčatového protlaku  | 3 lžičky cukru  | 1 lžička divokého koření  | 3 bobkové listy  | 1 lžička černého koření  | špetka soli  | 1 cibule  | 1 lžíce šípkového džemu  | 2 lžíce hladké mouky  | 2 lžíce švestkového likéru  | 1 lžíce citronové šťávy  | 200 ml červeného vína nebo vývaru

Postup přípravy receptu Jelení medailonky na šípkové omáčce:

Cibuli zpěníme na oleji. Přidáme nakrájenou kořennou zeleninu a necháme mírně změknout. Pak přidáme cukr, rajský protlak, divoké koření, šípkový džem. Zalijeme vývarem nebo vínem a dusíme. Maso nakrájíme na plátky a prudce upečeme na pánvi, pak podusíme zvlášť a vložíme do omáčky a prohřejeme.


Fotky receptu Jelení medailonky na šípkové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení medailonky na šípkové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !