Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jelení medailonky na šípkové omáčce

fotka Jelení medailonky na šípkové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jelení medailonky na šípkové omáčce:

400 g jelení kýty  | 100 g slaniny s kůží  | 1 svazek kořenové zeleniny  | 150 g rajčatového protlaku  | 3 lžičky cukru  | 1 lžička divokého koření  | 3 bobkové listy  | 1 lžička černého koření  | špetka soli  | 1 cibule  | 1 lžíce šípkového džemu  | 2 lžíce hladké mouky  | 2 lžíce švestkového likéru  | 1 lžíce citronové šťávy  | 200 ml červeného vína nebo vývaru

Postup přípravy receptu Jelení medailonky na šípkové omáčce:

Cibuli zpěníme na oleji. Přidáme nakrájenou kořennou zeleninu a necháme mírně změknout. Pak přidáme cukr, rajský protlak, divoké koření, šípkový džem. Zalijeme vývarem nebo vínem a dusíme. Maso nakrájíme na plátky a prudce upečeme na pánvi, pak podusíme zvlášť a vložíme do omáčky a prohřejeme.


Fotky receptu Jelení medailonky na šípkové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení medailonky na šípkové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !