Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jelení plátky na víně

fotka Jelení plátky na víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Jelení plátky na víně:

600 g jelení kýty  | 100 g slaniny  | 1 lžíce másla  | 1 dl oleje  | podle chuti: drcený jalovec, tymián, hladká mouka  | 50 g kečupu  | 40 g rybízové zavařeniny  | podle potřeby: červené víno, sůl

Postup přípravy receptu Jelení plátky na víně:

Z jelení kýty nakrájíme plátky, naklepeme a prošpikujeme slaninou. Osolíme, okořeníme jmeně drceným jalovcem a špetkou tymiánu, obalíme v mouce a pečeme v rozpáleném oleji. Do výpeku přidáme kuličku másla smíchaného s hladkou moukou, kečup, rybízovou nebo šípkovou zavařeninu, zalijeme vývarem a povaříme, až se šťáva začne oddělovat od tuku. Nakonec zastříkneme červeným vínem.


Fotky receptu Jelení plátky na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení plátky na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !