Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jemná bublanina

fotka Jemná bublanina
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jemná bublanina:

1/2 kg třešní, jahod nebo jiného ovoce  | 150 g cukru  | 10 lžic mléka  | 10 lžic oleje  | 3 vejce  | 300 g polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | 1 sáček vanilkového cukru

Postup přípravy receptu Jemná bublanina:

Žloutky ušlehat s cukrem, přidat olej a teplé mléko. Z bílků ušlehat hustý sníh a přisypat sáček vanilkového cukru. Do žloutkové pěny vmíchat sníh a mouku s práškem do pečiva. Těsto vlít do vymaštěného, hrubou moukou vysypaného pekáčku a rozprostřít na něj omyté ovoce (třešně vypeckované, jahody pokrájené). Péct při střední teplotě asi 30 minut. Nakrájet na řezy a podávat pocukrované.


Fotky receptu Jemná bublanina:

Jemná bublanina
Jemná bublanina
Jemná bublanina
Jemná bublanina
Jemná bublanina
Jemná bublanina
Jemná bublanina
Jemná bublanina
Jemná bublanina
Jemná bublanina
Jemná bublanina
Jemná bublanina
Jemná bublanina
Fotky vložil: kacice,jirajanka,Mangovka,Marci7 
Hodnocení receptu Jemná bublanina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !