500 g telecího masa
| 1 cibule
| 2 lžíce oleje
| 1 l horkého vývaru
| 500 g brambor
| 600 g mražené polévkové zeleniny
| pepř, petrželka
Postup přípravy receptu Jemná telecí polévka:
Maso nakrájejte na centimetrové kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky. Olej v hrnci silně zahřejte, maso a cibuli na něm opečte do zlatova. Zalijte vývarem a vařte pod pokličkou při mírné teplotě. Brambory oloupejte a nakrájejte na kostky. Zeleninu nechejte rozmrznout. Nasekejte petrželku. Po 30 minutách přidejte brambory a zeleninu do vřícího vývaru, osolte a opepřete. Po dalších 15 minutách dochuťte, posypte petrželkou a podávejte.
Fotky receptu Jemná telecí polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!