Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 11.11. 2024
Dnes má svátek Martin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemná vinná klobása

fotka Jemná vinná klobása
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Jemná vinná klobása:

70 g mléka  | 70 g žemlí  | 450 g vepř. plecka /libové/  | 60 g bílého vína přírodního  | 350 g bůčku  |  mušk. květ  | 1 g pepře  | 16 g soli  |  citr. kůra

Postup přípravy receptu Jemná vinná klobása:

Maso upravíme a umeleme. Libové maso umeleme dvakrát a co nejjemněji, bůček jednou. Žemle rozmočíme v mléce, dobře je rozetřeme a dáme do větší mísy. Přidáme maso a mícháme tak dlouho, až se maso dobře spojí s žemlemi a mlékem.
Do připravené směsi přidáme sůl, koření a přírodní bílé víno. Opět důkladně propracujeme. Směs plníme do vyčištěných a dobře vypláchnutých vepřových střívek.


Fotky receptu Jemná vinná klobása:

Jemná vinná klobása
Jemná vinná klobása
Fotky vložil: molekova,mirta 
Hodnocení receptu Jemná vinná klobása
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles