Postup přípravy receptu Jemné krémové řezy s kokosem:
Troubu předehřejeme na 180 °C. Z vajec a cukru ušleháme pěnu a vmícháme mouku, sůl a kypřící prášek. Plech vyložíme pečícím papírem, vytáhneme okraje a navrstvíme těsto.
Pečeme asi 20 minut a pak necháme vychladnout.
Pistácie pomeleme a smícháme s práškovým cukrem a marcipánem. Hmotu rozválíme mezi dvěma potravinářskými fóliemi na velikost piškotu a položíme na jeho povrch.
Želatinu namočíme. Smícháme jogurt, tvaroh, kokosové mléko, cukr a šťávu. Do hmoty pak pomalu zapracujeme rozpuštěnou želatinu a necháme 15 minut chladnout. Ze smetany ušleháme tuhou šlehačku, a zapracováváme ji do krému, až začne krém želírovat. Pak ji navrstvíme na piškot a necháme 2–3 hodiny chladnout.