Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.09. 2025
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řez praha

fotka Řez praha
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Řez praha:

1 balíček lístkového těsta  | 0,25 l šlehačky  |  žloutkový krém  |  rybízová marmeláda  |  Žloutkový krém:  | 0,25 l mléka  | 2 ks žloutky  | 1 vanilkový pudink  | 150 g moučkového cukru  | 250 g másla

Postup přípravy receptu Řez praha:

Uvaříme pudink a necháme vychladnout, mezitím utřeme žloutky s máslem a polovinou cukru do pěny. Vmícháme do vychladlého pudinku a našleháme. Upečeme tři pruhy lístkového těsta šíře asi 10 cm po délce celého plechu. Na jeden díl naneseme asi 2 cm vrstvu krému a po celé délce proužek marmelády. Přiložíme další díl upečeného těsta, které pokryjeme vrstvou šlehačky. Na šlehačku položíme poslední díl těsta a pocukrujeme. Necháme ztuhnout a ostrým nožem krájíme na obdélníky.


Fotky receptu Řez praha:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řez praha
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !