Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 07.06. 2025
Dnes má svátek Iveta a Slavoj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemně zauzený jehněčí hřebínek

fotka Jemně zauzený jehněčí hřebínek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jemně zauzený jehněčí hřebínek:

1 kg jehněčího hřebínku  | 1 hrst hrubé mořské soli

Postup přípravy receptu Jemně zauzený jehněčí hřebínek:

Hřebínek důkladně obalte v soli a nechte proležet dvacet minut. Pak sůl opláchněte a maso nechte okapat. Na třešňových hoblinách (nebo hoblinách z jiných ovocných stromů) v udírně maso uďte pět minut, pak je zprudka opečte po obou stranách na grilu. Na vrchní mřížce grilu nebo stranou od největšího žáru pak nechejte dojít dalších osm nebo deset minut.


Fotky receptu Jemně zauzený jehněčí hřebínek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemně zauzený jehněčí hřebínek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !