Použité suroviny receptu Jemňoučký broskvový koláč s kokosovou drobenkou:
4 vejce
| 250 g moučkového cukru
| 300 g polohrubé mouky
| 1/2 balíčku prášku do pečiva
| 1 dl oleje
| asi 500 g očištěných čerstvých broskví
| kokosová drobenka:
| 7 lžic polohrubé mouky
| 5 lžic moučkového cukru
| 5 lžic strouhaného kokosu
| dle potřeby: olej
Postup přípravy receptu Jemňoučký broskvový koláč s kokosovou drobenkou:
Vejce a cukr ušleháme do pěny, po částech přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec vmícháme olej. Těsto rozetřeme na větší vymazaný a moukou vysypaný plech, poklademe očištěnými a nakrájenými broskvemi a zasypeme kokosovou drobenkou. Pečeme v troubě vyhřáté na 175°C asi 15-20 minut dorůžova.
Kokosovou drobenku vytvoříme smícháním všech surovin.
Fotky receptu Jemňoučký broskvový koláč s kokosovou drobenkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!