Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jeřabiny jako brusinky

fotka Jeřabiny jako brusinky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 61

Použité suroviny receptu Jeřabiny jako brusinky:

2 kg jeřabin  |  skořice  |  vanilkový cukr  | 2 hřebíčky /tlučené/  | 1/2 hvězdičky badyánu  |  citrón /kolečka/  | 1,4 kg krystalového cukru  | 1-2 dl rumu

Postup přípravy receptu Jeřabiny jako brusinky:

Ovoce bez stopek promíchejte se skořicí a vanilkovým cukrem. Přidejte hřebíčky, badyán a nasekejte pár koleček citrónu. Vše nasypte na hluboký plech a zasypte krystalovým cukrem. Nechte v troubě 30 min, zapéct. Směs zalijte rumem a sterilovat se již nemusí.


Fotky receptu Jeřabiny jako brusinky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jeřabiny jako brusinky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !