Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.05. 2021
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jeselská buchta známá i jako šalamounovy řezy

fotka Jeselská buchta známá i jako šalamounovy řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jeselská buchta známá i jako šalamounovy řezy:

Mokré:  | 1/2 skl. vody  | 2 skl. moučkového cukru  | 1 špetka soli  | 4 lžice kakaa  | Suché:  | 4 vejce  | 2 skl. polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | poleva: 1/4 základního vařeného těsta, které si oddělíme předem

Postup přípravy receptu Jeselská buchta známá i jako šalamounovy řezy:

Ingredience na mokré rozehřejeme v kastrůlku, oddělíme 1/4 na polevu.
Do teplé hmoty zamícháme suchou část ingrediencí a pečeme zvolna na vymazaném a vysypaném plechu. Po upečení potřeme polevou, kterou jsme oddělili předem.


Fotky receptu Jeselská buchta známá i jako šalamounovy řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jeselská buchta známá i jako šalamounovy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !