Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ježečkové

fotka Ježečkové
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Ježečkové:

350 g hladké mouky  | 200 g tuku(máslo)  | 50 g cukr krupice  | 1 ks vejce  |  vlašské ořechy  |  kokos na obalení  |  čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu Ježečkové:

Z mouky, tuku, cukru a vejce vypracujeme těsto. Do malého kousku těsta zabalíme kousek vlašského ořechu a vytvarujeme ježka. Pečeme přibližně 10-15 minut při nízké teplotě a necháme vychladnout. V horké vodní lázni rozpustíme čokoládu, ježky v ní do poloviny namáčíme a obalujeme v kokosu. Polevou uděláme také oči a čumáček(nejlépe párátkem nebo špejlí).


Fotky receptu Ježečkové:

Ježečkové
Fotky vložil: maham 
Hodnocení receptu Ježečkové
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !