Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 01.05. 2025
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jikrová polévka

fotka Jikrová polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jikrová polévka:

1,5 l vody  | 400 g rybích odřezků a jiker  | 2 lžíce mouky  | 30 g másla  |  sůl, mletá paprika, ocet nebo citronová šťáva  | 2 lžíce kysané smetany  | 1/2 cibule  | 2 bobkové listy  |  celý pepř

Postup přípravy receptu Jikrová polévka:

Z mouky a másla usmažíme světlou jíšku, dáme do ní na špičku nože papriky a trochu čertvě ustrouhané cibule. Zalijeme vodou, přidáme několik kapek octa nebo citronové šťávy, pepř a bobkové listy. Do vody dáme odřezky a vaříme na mírném ohni za občasného míchání asi půl hodiny. Mezitím uvaříme zvlášť jikry ve slané vodě. Polévku přecedíme, maso propasírujeme a přidáme uvařené jikry. Před podáváním přidáme uvařené jikry. Před podáváním přidáme do polévky kyselou smetanu.


Fotky receptu Jikrová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jikrová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !