A) Do mísy dáme 1 kelímek sladké smetany, 1 kelímek
zakysané smetany a 2 pomazánková másla bez
příchuti. Přidáme vanilkový cukr, podle chuti cukr
moučku a vyšleháme.
B) Do dortové formy dáme polovinu sáčku piškotů a
pomalu zaléváme poměrně silnou černou kávou, poté
na ně navršíme polovinu krému. Uhladíme a na krém
naskládáme zbytek piškotů, které zalijeme opět
kávou. Znovu navršíme krém, uhladíme povrch a
zasypeme holandským neslazeným kakaem.
C) Necháme vychladnout, nejlépe přes noc. Je to
opravdová delikatesa.
Chtěla jsem Vám říci, že tento recept sem zkusila, a nikdo neodolal. Jen so po něm zaprášilo. Každý hned chtěl recept. Prostě pochvaly byla na místě. Toto tiramisu je doopravdy neodolatené a v lednici vydrží i 4 dny. Opravdu doporučuji.