Postup přípravy receptu Jogurtová polévka s medovým melounem :
Pomeranč vymačkáme. Medový meloun rozpůlíme a zbavíme jadérek. Kuličkovým vypichovačem vybereme z dužiny asi 20 kuliček. Zbytek dužiny nadrobno pokrájíme a rozmixujeme s pomerančovou šťávou. Meruňky pokrájíme na kostičky a spolu s jogurtem vmícháme do melounového pyré. Oříšky nahrubo posekáme. Granátové jablko rozpůlíme a vyškrábeme jadérka. Meduňku najemno pokrájíme. Ochucené melounové pyré naplníme do malých misek. Ozdobíme melounovými kuličkami, oříšky, lístky meduňky, jadérky granátového jablka a podáváme.
Fotky receptu Jogurtová polévka s medovým melounem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!