Postup přípravy receptu Jogurtová zmrzlina s jablečným přelivem :
Nejprve smícháme v misce jogurt s vanilkovým krémem Vitalinea a naplníme ho do misek, ve kterých ho budeme i mrazit. Když máme misky rovnoměrně naplněné, nasypeme na jedno místo 1/4 lžičky kakaa (sladkého) a rozmícháme po směru hodinových ručiček, takže se nám v krému vytvoří tmavá dekorativní spirálka. Dáme zmrazit (1 - 2 h, podle velikosti).
Mezitím jablka oloupeme a nakrájená na kostičky dáme dusit do malého množství vody. Oloupeme 1/2 pomeranče a nakrájíme k jablku, ovoce vaříme s 2 kusy celé skořice. Dáme pozor, aby se voda nevyvařila a "přeliv" se nám nepřipálil. Kdo má rád, může si přidat i mletou skořici, ev. i osladit. Vaříme tak dlouho (cca 15 minut), až máme ovocnou kaši.
Před podáváním zmrzlinky vyndáme z mrazáku. Kdo si troufne, postaví je na chvíli do teplé vody a pak zkusí vyklopit na talířek. Můžeme je ale servírovat rovnou v miskách. Přelijeme je horkou směsí jablek a pomeranče a ozdobíme kouskem skořice a plátkem pomeranče.