Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachna na zázvoru, červené zelí s jeřabinami a knedlíkem

fotka Kachna na zázvoru, červené zelí s jeřabinami a knedlíkem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 160 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kachna na zázvoru, červené zelí s jeřabinami a knedlíkem:

3 lžíce Cukr  | 2 kusy Jablko  | 15 dkg Jeřabiny  | 1 lžička kmín  | 1 celá kachna  | 3 lžíce Mouka hrubá  | 3 lžíce Ocet  | 10 dkg Slanina  | 1 dcl Víno bílé  | 1 lžička Zázvor  | 0.5 kg Zelí červené  |  Pivo  |  Sůl

Postup přípravy receptu Kachna na zázvoru, červené zelí s jeřabinami a knedlíkem:

Očištěnou kachnu dobře prosolíme, zevnitř vytřeme zázvorem a vložíme jedno jablko. Pokmínujeme. Takto připravenou kachnu dáme na 2,5 hodiny péct a stále podléváme. V závěru pečení kachnu několikráte přelijeme pivem.

Mezitím si dáme červené zelí na slaninovo-cibulový základ, podusíme a zalijeme bílým vínem, dochutíme cukrem, solí, zaprášíme hrubou moukou a po provaření promícháme s jeřabinami.

Jako přílohu podáváme knedlíky, brambory a bramborové knedlíky.


Fotky receptu Kachna na zázvoru, červené zelí s jeřabinami a knedlíkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachna na zázvoru, červené zelí s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !