Postup přípravy receptu Kachní polévka:
Maso nakrájíme na tenké plátky, stroužek česneku a šalotku oloupeme a posekáme nadrobno. Mrkve omyjeme, očistíme a pokrájíme na kolečka. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a nakrájíme na kostičky. Brokolici omyjeme a rozdělíme na růžičky. Celer omyjeme, oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky. Koriandr omyjeme a otrháme na lístky. Pánev wok postavíme na oheň, dáme do ní lžičku oleje a štětečkem nebo papírovým ubrouskem důkladně vymastíme její stěny. Poté do ní přilejeme zbytek oleje a osmahneme na něm plátky masa s česnekem a šalotkou. Když se maso zbarví, zalejeme ho 0,75 l vody, osolíme, opepříme a přidáme zeleninu. Vaříme na středním ohni asi 15 minut. Hotovou polévku posypeme lístky koriandru. Podáváme v předehřátých hlubokých talířích. Místo brokolice můžeme použít povařené růžičky květáku.