1/2 kg hovězí kližky
| 1 středně velká cibule
| 2 rajčata
| 1 balení oliv
| 5 větších brambor
| 2-3 mrkve
| 1/2 lžičky sladké papriky
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
| 2 hrnečky rýže
| olej
Postup přípravy receptu Kaldeirada:
Nejdříve nakrájíme cibuli a dáme smažit. Na to přidáme na kostky nakrájené maso. Osolíme, opepříme a přidáme rajčata. Až maso změkne, přidáme na čtvrtky nebo na menší kousky nakrájené brambory, na kolečka nakrájenou mrkev a olivy. Přidáme sladkou papriku a promícháme. Podlíváme podle potřeby. Mezitím dáme vařit rýži. Jakmile budou brambory měkké a rýže uvařená, je možno podávat.
Fotky receptu Kaldeirada:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!